Shenzhen Navicat Technology Co., Limited
E-mail sales@navincat.com TEL.: 86-755-23723862
Huis >
Shenzhen Navicat Technology Co., Limited Bedrijfprofiel

Shenzhen Navicat Technology Co., Limited

Shenzhen Navicat Technology Co., Limited

Navincat is een multinationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in slimme producten, vestigingen zijn over de hele wereld verspreid.
  • China Shenzhen Navicat Technology Co., Limited Bedrijfprofiel
  • China Shenzhen Navicat Technology Co., Limited Bedrijfprofiel
Hoofdmarkt: Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype: Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper , Andere
Merken: Navicat
Nr van Werknemers: 51~100
Jaarlijkse Verkoop: 4000000-4999999
Gevestigd jaar: 2019
De uitvoerpc: 60% - 70%
Inleiding

China Shenzhen Navicat Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

De Technologieco. van Shenzhennavicat, Ltd specialiseert zich in de productie van de sloten van de hotelkaart, de sloten van de huisdeur, de software van het hotelbeheer, kaartlezers, brandkasten, toegangsbeheersystemen, slimme huizen, enz.
Onze fabriek wordt gevestigd in Shenzhen, China, die geschikter vervoer en de betere logistiekdiensten verlenen voor alle klanten overzee!
Sinds zijn onderneming, hebben wij ons altijd geconcentreerd op de ontwikkeling en de toepassing van slimme sloten en beheerssoftware. Wij heten warm alle klanten welkom om met ons samen te werken! Welkom om onze erkende verdeler te zijn.
Verleen OEM/ODM-de dienst!

Service

China Shenzhen Navicat Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Hoog - kwaliteit

Wij beschouwen productkwaliteit als fundamentele basis en hebben een professioneel en efficiënt systeem voor kwaliteitscontrole dat strikt in het gehele productieproces, van de materiële het invoeren periode aan de volledige product testende periode vóór verzending wordt toegepast.

 

Concurrerende Prijs

Grote schaalproductie en goed - de opgeleide arbeiders drukken zeer kosten. Voorts om onze partners en cliënten te steunen een concurrerende prijs in hun markt, bieden wij altijd de bodemprijs aan.

 

Merkeffect
Wij zijn een professionele fabrikant die zich bij het produceren van Digitaal Slim Deurslot concentreert 10+-jaren met ISO9001, Ce, RoHS, FCC certificaten.

 

Steun ODM&OEM
ODM: Model de aanpassing van de productstructuur en van de Productfunctie aanpassing
OEM: Onze eigen Fabriek kan de nieuwe ontwerpen en OEM volgens klantenvereiste maken. Zoals product, Pakket…

 

Perfecte naverkoop
Na levering, zullen wij de producten voor u eens om de twee dagen volgen, tot u de producten krijgt. Toen u de goederen kreeg, test hen, en geef me terugkoppelen. Als u om het even welke vragen over het probleem hebt, contact met ons, zullen wij oplossen manier voor u aanbieden.

Ons Team

China Shenzhen Navicat Technology Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Wij hebben een strikt en volledig systeem voor kwaliteitscontrole uitgevoerd, dat ervoor zorgt dat elk product kwaliteits aan behoeften van klanten kan voldoen. Van de eerste stap van het verzamelen van ruw haarmateriaal aan de laatste stap van verzending, elke enige stap, besteden wij allen heel wat input om de kwaliteit strikt te inspecteren en definitief onze klanten tevreden te stellen.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-755-23723862
Zaal 403A, die 3, COFCO-Bedrijfspark, de Tweede Weg van Liuxian, District 67, Bao'an-District, Shenzhen bouwen
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons