China Slim WIFI-Deurslot fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jackey liu

Telefoonnummer : +86-13680258008

Free call
lopende band
  • JIEAN-bedrijf
  • Producten van bedrijf
  • Fabrieksmateriaal
  • Bedrijfmateriaal
  • Intelligente slotlopende band

Wordt ELEKTRONISCH THECHNOLOGY Co. van ZHONGSHAN JIEAN, Ltd opgericht in 2006, de Originele Fabriek van de namenzhongshan Xiaolan Jiean Elektronische Hardware, Promotie aan Elektronisch de Technologieco. van Zhongshan Jiean, heeft Ltd in het jaar2012.the bedrijf zich op het onderzoek, ontwikkeling, verkoop geconcentreerd en de dienst van slimme slotproducten 15 jaar, het beheersysteem van  ISO9001, won het nationale high-tech ondernemingscertificaat in het jaar 2017.

 

JIEAN-dekking en toepassing van het bedrijf de de hoofdproduct: Anti-diefstal deursloten, binnendeursloten, de sloten van de poortdeur, de deursloten van het bureauglas, de deursloten van de aluminiumlegering, de waterdichte sloten van de poortdeur, kabinetssloten, bagagesloten, hotelsloten, de deursloten van de flathuur, toegangsdeursloten, elektronisch RIM Lock, Anti-diefstal slotcilinder, slotlichaam, slimme zeer belangrijke en andere producten. Slimme deursloten: De gezichtserkenning, Katteneyevideo, de vingerafdruk, het wachtwoord, IC-de kaart, de afstandsbediening, APP en de slimme het bedrijf eigen merken van de huisverbinding control.JIEAN hebben: 锁神, selockey, SOA. De producten hebben Ce, ROSH overgegaan en andere die kwalificatiecertificatie, aan meer dan 30 landen rond de wereld worden verkocht, krijgen lof van klanten. Er zijn de Sterke technische teams van de ontwikkelingsingenieur, Sterke R&D-sterkte, korte de aanpassingsperiode van OEM/ODM; 15 jaar van slim slot R&D en productieervaring heeft een groot aantal hogere technici gecultiveerd en de teams van het productiepersoneel, het is de kernstichting van kwaliteitsborging, Jiean-werkt het team volkomen met zijn professionele en krachtige leveringsketen, verscheidene lopende band, sterke productie en leveringsmogelijkheden samen; Het sterke professionele team van de verkoopdienst; Met meer dan 5 jaar van ervaring in slimme sloten, kunnen de Afzonderlijke begeleiding en de opleiding before and after verkoop, alle problemen oplossen geschikt en nauwkeurig voor klanten.

 

JIEAN-bedrijfdoel: De nadruk op klantenzorgen, verstrekt concurrerende producten en de diensten, blijven grotere waarde voor klanten tot stand brengen. De klanten zijn onze partners, is de Talentenpersoon fundamenteel van Jiean。De integriteit, de eerbied, en het groepswerk spelen een belangrijke rol in het uitvoeren van de opdracht en het realiseren van de visie.

OEM / ODM

De belangrijkste producten van het bedrijf: slim deurslot, elektronisch slot, hotelslot, flatslot, kabinetsslot, smartcard, slotcilinder, slotlichaam en andere producten. Het bezit meer dan 50 octrooien op de kerntechnologieën zoals de structuur van de productverschijning en elektronische kringsmodule. Het superieure geografische milieu en de rijke industriële ketting bevorderen de snelle en regelmatige ontwikkeling van SELockey. Zijn producten worden in binnen- en buitenland verkocht goed, en goed erkend en door edelen en klanten geprijst.

R & D

 

wij hebben perfect verkoopnetwerk en het geïntegreerde systeem van de naverkoopdienst bij binnenlands en in het buitenland opgezet, die het bedrijf toelaat om de geschikte, nauwkeurige en efficiënte diensten, en gewonnen goede klantenreputaties te verlenen.

 

Wij verheugen ons op samenwerking op lange termijn met klanten, zullen wij de beste dienst en na de verkoopdienst voor elk van onze klanten maken. Als u om het even welk onderzoek hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zullen u antwoorden in de eerste keer aangezien wij kunnen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in