China Slim WIFI-Deurslot fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Jackey liu

Telefoonnummer : +86-13680258008

Free call

De Partnergevallen van het deurbedrijf

September 11, 2020

Laatste bedrijfscasus over De Partnergevallen van het deurbedrijf

 


Corporated met de deurbedrijf/fabriek van Rusland.

 

Onze paterner corporated met ons heet verkopend model - FL19, maken zij de veiligheidsvoordeur en verdelen aan de Markt van Rusland.

 

Waarom kiezen zij Selockey? Hier is het antwoord van partner.

 

1. De productkwaliteit is uitstekend. Zeer dural materieel en zeer duurzaam product.

 

2. Tegenwoordig ontmoetend goede tendens van - gemakkelijk beheer huis voor huiseigenaar. Met app open.

 

3. Andere reserveeigenschappen: het slot kan samen met intercom videosysteem en toegangsbeheersysteem werken. Een slim huis moet slim slot hebben dat met videodeurklok kan samenwerken, om voor het huis veiliger te zijn! Controleer vistor en open dan met zelfde app. Veilig, gemakkelijk, geschikt en tijdbesparend!

 

4. aumatic open en het slot maakt het gemakkelijker voor het openen en dicht.

 

5. De uitstekende waterdichte functie van IP68 en de uitstekende high-low functie van de temperatuurweerstand kunnen allerlei ontmoeten het gebruiken van senerios zonder het vertrouwen van de schadeklant!

 

6. Selockey heeft groot klantenserviceteam, wanneer er probleem is dat wij hebben ontmoet, zullen zij en de oplossing onmiddellijk aanbieden leiden en oplossen zeer snel het probleem. Ik te hoeven niet om zich over klantenservice ongerust te maken!

 

 

 

Als deurbedrijf, heb ik zeer goed vertrouwen dat ik het concurrentievermogen won om goede klantenservice (de installatiedienst en na de verkoopdienst) voor mijn Beëindigen-klant aan te bieden, die in ruil, zullen onze klanten aan ons bedrijf loyaler zijn!

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in