Shenzhen Navicat Technology Co., Limited
E-mail sales@navincat.com TEL.: 86-755-23723862
Huis > producten > Slot van de Tuya het Slimme Deur >
Innovatieve slimme deursloten met vingerafdruk voor moderne beveiligingsoplossingen
 • Innovatieve slimme deursloten met vingerafdruk voor moderne beveiligingsoplossingen

Innovatieve slimme deursloten met vingerafdruk voor moderne beveiligingsoplossingen

Merknaam Volibel
Productdetails
Warranty:
1 Year
Door Thickness:
30-50mm
Weight:
1.2kg
Remote Control:
Yes
Color:
Silver
Emergency Power Supply:
Yes
Material:
Zinc Alloy
Size:
170mm*70mm*30mm
Betaling & het Verschepen Termijnen
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Tuya Smart Door Lock is een elektronisch slimme deur slot dat een veilige toegangscontrole oplossing voor huizen, hotels en andere plaatsen biedt.met een gewicht van 1Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het wordt aangedreven door 4 AA-batterijen en kan voor een gemakkelijke toegang op afstand worden bestuurd. Het deur slot is geschikt voor deurdiktes tussen 30-50 mm,waardoor het een ideale keuze is voor uw huis of hotel.

Tuya Smart Door Lock is een ideale keuze voor moderne elektronische slimme deursloten en elektronische deursloten van hotels.het biedt een veilige toegangscontrole oplossing die perfect is voor hotels en andere plaatsenTuya Smart Door Lock is de perfecte keuze als het gaat om slimme deursloten van hotels.


Kenmerken:

 • Productnaam:Tuya Smart Door Lock
 • Appartement slimme deur slot:- Ja, dat klopt.
 • APP-gestuurd deur slot:- Ja, dat klopt.
 • Hotel elektronische deursloten:- Ja, dat klopt.
 • Laagspanningswaarschuwing:- Ja, dat klopt.
 • De dikte van de deur:30-50 mm
 • Gewicht:1.2 kg
 • Stemopdracht:- Ja, dat klopt.

Technische parameters:

Productnaam Tuya Smart Door Lock
Afstandsbediening - Ja, dat klopt.
Garantie 1 jaar
De dikte van de deur 30-50 mm
Ontsluitmodus Wachtwoord, kaart, sleutel.
Waarde van het wachtwoord 6-12 cijfers
Laagspanningswaarschuwing - Ja, dat klopt.
Noodvoeding - Ja, dat klopt.
Gewicht 1.2 kg
Grootte 170 mm*70 mm*30 mm
Sleutelwoorden APP-gecontroleerde deursloten, appartementen slimme deursloten, elektronische slimme deursloten

Toepassingen:

Volibel Bluetooth Smart Door Lock is een perfecte oplossing voor residentiële en commerciële beveiliging.Het heeft ook een spraakoproep om ervoor te zorgen dat u verbonden kunt blijven met uw deur slot op afstandDe afstandsbediening maakt het een uitstekende keuze voor appartementen en hotels met slimme deursloten, evenals huisbeveiligingsdeursloten.Het biedt een veilige en betrouwbare verbinding met zijn Bluetooth technologie, om ervoor te zorgen dat uw eigendom veilig is.


Aanpassing:

Volibel Tuya Smart Door Lock

Volibel Tuya Smart Door Lockis de perfecte oplossing voor uw hotel, met een beveiligd digitaal vergrendelingssysteem met het gemak van een noodstroomvoorziening.Dit slimme deur slot is geschikt voor alle soorten residentiële en commerciële faciliteitenHet is de perfecte keuze voor hotels, resorts en andere grote instellingen.

Het Volibel Tuya Smart Door Lock meet 170mm*70mm*30mm en weegt slechts 1,2kg, waardoor het gemakkelijk te installeren en te beheren is.Het zorgt ook voor een noodstroomvoorziening, zodat u in geval van stroomstoring altijd toegang tot de deur heeft.

Het digitale slimme deur slot is ontworpen om maximale veiligheid te bieden voor uw hotel, resort of andere grote instelling.,Het biedt ook meerdere toegangscontroleopties, waardoor het gemakkelijker is om de toegang tot uw hotel in te stellen en te beheren.

Kies voor Volibel Tuya Smart Door Lock voor al uw elektronische hotel deur slot behoeften.


Ondersteuning en diensten:

Tuya Smart Door Lock biedt technische en service ondersteuning voor klanten die onze producten hebben gekocht.en productonderhoudDaarnaast bieden wij klantenservice voor productterugzendingen, productruilingen, productgarantie en productvragen.


Verpakking en verzending:

Tuya Smart Door Lock Verpakking en verzending:

 • Verpakking: Het Tuya Smart Door Lock is zorgvuldig verpakt in een kartonnen doos met schuiminleggingen om bescherming te garanderen tijdens het vervoer.
 • Verzending: Het Tuya Smart Door Lock wordt verzonden via een betrouwbare koeriersdienst met trackingdiensten om de levering te garanderen.

Vragen:

V:Wat is Volibel Smart Door Lock?
A:Volibel Smart Door Lock is een WiFi-geactiveerd, sleutelloos deur slot waarmee u uw deur kunt ontgrendelen met een smartphone-app, spraakbesturing of een traditionele sleutel. 2.V:Hoe veilig is Volibel Smart Door Lock?
A:Volibel Smart Door Lock is uitgerust met geavanceerde encryptie technologie, zodat uw deur veilig blijft tegen ongeautoriseerde toegang. 3.V:Werkt Volibel Smart Door Lock met andere slimme huishoudelijke apparaten?
A:Ja, Volibel Smart Door Lock is compatibel met andere Tuya Smart Home producten, zodat u uw deur slot vanaf één interface te bedienen. 4.V:Heeft Volibel Smart Door Lock een back-up stroombron?
A:Ja, Volibel Smart Door Lock heeft een ingebouwde oplaadbare batterij, evenals een noodstroominlaat. 5.V:Heeft Volibel Smart Door Lock een automatische vergrendeling?
A:Ja, Volibel Smart Door Lock heeft een automatische vergrendeling die de deur automatisch sluit na een vooraf ingestelde tijd.

Contacteer op elk ogenblik ons

86-755-23723862
Zaal 403A, die 3, COFCO-Bedrijfspark, de Tweede Weg van Liuxian, District 67, Bao'an-District, Shenzhen bouwen
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons